Skip til hoved indholdet

Baserne 

På Værkstedsgården er brugerne delt op i tre baser (grupper).

Base 1 og base 2 -  hvor der er fokus på forskellige aktiviteter, bl.a. kreativitet, motion, puslespil, kortspil, computer, ture ud af huset og (fimek) pakkeopgaver for virksomhed.

Base 3 -  Er ansvarlige for produktionen i træværkstedet. I træværkstedet laves der forskellige ting i træ, der drejet, der kløves brænde til salg samt pedelopgaver i hele huset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hver morgen og eftermiddag samles brugere og personale i de tre grupper (Baser). Dagen startes og sluttes i egen base. Samlingerne bliver brugt til, at snakke om dagens aktiviteter for den enkelte og om aktiviteterne på Værkstedsgården som helhed. Om eftermiddagen får vi lidt frugt, en kop kaffe eller the og snakker om det, der er sket i dagens løb. 

På Værkstedsgården har vi i praksis en lille virksomhed, hvor vi laver forskellige pakke- og montageopgaver for forskellige firmaer på Fyn. I vores træværksted kløver og sælger vi brænde samt producerer forskellige brugsgenstande, som fx. skeer, skåle og fuglekasser. Alle brugerne deltager så vidt det er muligt i produktionen.

Uanset om man er i den ene eller den anden base, har brugerne mulighed for at deltage i alle Værkstedsgårdens mange aktiviteter.